Rabia's Official Diary
www.coolblog.com.my
27 December 2009




huh !

lama tak update blog...

kira-kira dalam  EMPATT hari gtu...

urm...

nak kata bz, tak jugak laa...

sebab dah menganggur dah pon . .


hmm...


mesti dah borink dah nak baca blog ni . .

sebab blog ni pon, NOTHING SPECIAL !

haha . .sumpah cakap !

sorry lah sebab dah lama tak update . .

baru-baru ini internet pulak lembap gila !

macam apa dah !












petang tadi , enjoy sakan !

haha . .

dari pukul 9.00 pg, shopping sakan dengan family kat Plaza Angsana ..

lepas dah borong semua barang keprluan sekolah , pergii pulakk dekat KipMart Tampoii . .haha . .


yang ini , atas permintaan aku !

sebab aku nak sangat pergi situ ..


kat sana , selendang ngan tudung dia lawa-lawa  . .

harga boleh tahan pulak tuwh !

huhu !

tapi , ptg tadi ingt nak borong habis. .

tapi, duit tak mencukupi la pulak . ..

so, beli lah satu selendang  . .

alhamdulillah ! hehe . .(walaupun satu je kann)

takpe2 . .

bulan 1 kerja, dapat gaji borong laa..

haha . .

senang je aku ni kan?

destinasi seterusnya , adalah Tesco Tebrau City . .

jiran Jusco Tebrau City . .

hahaha . .

yang ni atas permintaan mak aku laa..


sebab dea nak beli barang dapur dea . .

lagipun, dea kata bulan ni dapat bonus tesco byk . .haha  . .

sukati dea laa...

duit dea . .

lepas dah borong sakan tuwh, of coz laa lepas tu makan arn?

haah . .

memang betol pon. .

lapaaa gilaa !

tgk-tgk satu gerai ke satu gerai . .


pergi dekat gerai nasi goreng . ..

hmmm...

"akak, nasi apa ada? "

"semua ada . adik tgk laa menu kat sini "

nasi goreng cina

nasi goreng pattaya

nasi goreng USA

nasi goreng ikan masin

nasi goreng kerabu 

nasi goreng kampung

nasi goreng ayam

semua macam sedap jek ! haha . .tamak betul lah aku nie !

ha ! nasi goreng kerabu tak pernah cuba lagi . ..

tryy laa...

"err..akak ! nasi goreng kerabu satuu ! "

"makan atau bungkus?"

"makan.."

"meja?"

"ha??!!"

"adik duduk meja mana ? "

"ouh .. situ ! "

"ouh . oke. . jap lagi nasi sampai . adik duduk dulu "

tak sampai 10 minit, nasi dah siap ..




huh ! cepat betul . .

try sesuap , macam sedap . .

try berpuluh-puluh suap, mmang sedap ponn .. haha . .

nasi goreng biasa je . .tapi, dea ada tambah bunga kantan dan daun kesum tak silapp..

tak sia-sia mencuba . .

bila dah kenyang, haus pulak !

cari laa kedai air . .

jrg kat situ ada kedai air . .

so, jalan-jalan lah dulu . ..

5 minit kemudian, nampak gerai ice blended !

hoyeah ! hoyeah ! haha . .

macam sedap jek !

tryy laa . .

bungkusan dea pon lawa !

dah blended, lepas tu dea bungkus kn penutup dea . .

kreatif sungguh !

huhu . .

rasa macam kopi kat Starbuck la pulak !

hekhek . .

adik aku semua berebut...beli dua jek ! so, lapan ringgit la kesemuanya.




cool blog ! memang cool pon . .



ini budaa nama dea , Irfan Harith . .




ini budaa, Rabiah Asilah !






sambil menayangkan cawan plastik dengan bangganya !




tak terkecuali dengan muka yang agak hodoh nie .

sumpah buruk gilaa !



irfan dengan mata dea . .

haha . .

kening tu dah macam The Rock dah !






muka dea lagi !

haha . .

apa-apa hal, korang boleh layari website ni . .


korang boleh klik  perkataan tersebut yaa . .

macam-macam menu ada selain Ice Blended .

korang boleh pegii dekat menu dia . .

Tea Blog , Yoghurt, Milkshake, Italian Soda, Smoothies dan macam-macam lagii..

disertakan dengan harga sekali . .



p/s :: kalau bab makan, mesti no 1 punyaa . .haha . .
berat skang pun dah susut bila kerja je . .

nasib susut 2 kg je .
daripada 48 kg ke 46 kg..

naik punya susah, turun punya senang . .

aduhai !




hello eveyone. this is my diary . sorry for no longer update the blog , too much busy with her life in university . No ripping, spamming, bitching, copying or what so ever that forbidden in my blog. I ban you if I see you copying or stealing anything from here.If you claim this thing on your own.tell me nicely.I won't bite even though I have fangs :)
bold italic underlined strikeout


Entri lepas lepas

menyesal takk sudaahhh !
finally free from work pressure
over the timee . . .
lagi kisah sindir, kisah menyayat hati ! (pulakk !...
dont judge a book by its cover
bla.. bla..bla . .
15hb DISEMBER 1992
beginning a new life.
finally . . .
wonderfull storryy. . .haha . .