Rabia's Official Diary
over the timee . . .
20 December 2009

seriously, hari ni penat sangat-sangat sampai takde masa nak update blog..
nk tulis pon, semacam takde idea sudah . .
aduhai ..
minggu ni trpaksa OT smpaki kol 10 mlm . .
penat mmg pnat . . .


lagi-lagi, kita sorang je pekerja kat situ..
untuk makluman, COSWAY Setia Indah tu hanya ada 2 pekerja sahaja . ..


saya dan seorang wanota bernama Pei Ling . ..


selain daripada tu, adalah segala kaum kerabat kepada majikan tu  .
haha .. 
bila Pei Ling dah balik kampung, segala kerja dea jadi beban . .
aduhai i .
nak tak nak , terpaksa lah OT .. 


SORRY . .


need to rest :)


maybe next time okayyy . . 
hello eveyone. this is my diary . sorry for no longer update the blog , too much busy with her life in university . No ripping, spamming, bitching, copying or what so ever that forbidden in my blog. I ban you if I see you copying or stealing anything from here.If you claim this thing on your own.tell me nicely.I won't bite even though I have fangs :)
bold italic underlined strikeout


Entri lepas lepas

lagi kisah sindir, kisah menyayat hati ! (pulakk !...
dont judge a book by its cover
bla.. bla..bla . .
15hb DISEMBER 1992
beginning a new life.
finally . . .
wonderfull storryy. . .haha . .
this song for you . .yeah ! youu . . .
MAYBE this is the END of our stories . .
(no title)