Rabia's Official Diary
-UNTITLED-
04 January 2010



dah habis sekolah dah .


skang ni aku paling fedup bila soalan ANNOYING dimana aku percaya semua para LEPASAN SPM terkena . 


haha . .


"skang ni buadd apa sajee? "


that question , agak boleh menimbulkan rasa gatal di kepala aku lalu aku menggaru - garu nya tanpa sebarang jawapan .


haha . .


nak kerja? huh ! macam malas dah .


nak amik lesen? duit taraakk . .


muahahhaha . . 


rasa macam best je bila masuk skolah .


tapi bila balik skolah . . . . .




"huh ! penat nye ! homework dah la berlambak-lambak . 20 karangan laa . addmath lagi . bla. . bla. . bla . ."


"ala . .baju belum gosok lagii . aduhai . . "


"nak tido laa kejap . homework boleh buadd waktu mlm "


"adoyai . .besok ada addmath la pulak ."


"kenapa besok tak hari sabtu je? haha "


"ptg ni tuisyen la pulak . nak jumpa ****** laa . ."


haha . .


begitulah ragam apabila sesi persekolahan bermulaa . .


ouh . .


i miss that time . 


tapi, dah bersyukur lah dah habis sekolah kan .


ada orang tu, tak sabar2 nak habis skolah . .


HAHAHAHHA . 









hello eveyone. this is my diary . sorry for no longer update the blog , too much busy with her life in university . No ripping, spamming, bitching, copying or what so ever that forbidden in my blog. I ban you if I see you copying or stealing anything from here.If you claim this thing on your own.tell me nicely.I won't bite even though I have fangs :)
bold italic underlined strikeout


Entri lepas lepas

sebuah Janji – Fase 13 (OST Kamelia Katrina)
HOHEHEHE . .
last day before 2010
so sweet
time to melayan perasaan
www.coolblog.com.my
menyesal takk sudaahhh !
finally free from work pressure
over the timee . . .
lagi kisah sindir, kisah menyayat hati ! (pulakk !...