Rabia's Official Diary
Osama Bin Laden dead ? or just simpy photoshopped?? i dunno man~
02 May 2011



the image

the image

the image




the image 





http://i.imgur.com/ZkN6l.jpg


just spreading the news..im not so sure about the source~


Osama ever exist?? i dont think so..


its up to you to believe in this propaganda or not.. thx! ;DD

Illuminati was formed on May 1, 1776.
Hitler's death was announced on May 1, 1945.
Osama bin Laden's death was announced on May 1, 2011.
Connected? You decide.

Baru neh aku tengok live kat tv3 najib bagi pandangan dia berkenaan osama. Adalah dalam 5 minit yang lepas. Ataupun mungkin lebih. Tolak2 masa aku buka komputer, login internet, facebook dan blogger. Najib ditanya mengenai kematian osama yang berlaku semalam. Ini antara pandangan najib yang aku sempat ingat. Ayat dia mungkin lain sket tapi insya-Allah maksudnya tak lari.

Dunia akan menjadi lebih aman.. selamat.
Keganasan bukan sebahagian dari islam..

Dan ada dua tiga kerat lagi ayat yang terkeluar dari mulut dia sebelum aku memutuskan yang aku patut berambos dari kaca tv dan memikirkan lebih baik aku melayan internet.

Aku bukan apa dengan najib. Kadangkala aku bengkek gak dengan diri aku. Asal najib buka mulut aku bengang. Asal aku bengang mesti masa najib buka mulut. Sampai aku kadangkala naik fedup. Tapi nak buat macam mana memang mulut dia bisa membengangkan aku walaupun aku bukan seronok sangat nak bengang2 pasal kata-kata najib.

Bukanlah aku nak kata osama neh bagus ke tak bagus ke apa ke sebab aku pun dilanda confused sekarang. Macam2 versi aku dengar beb. Ada yang kata ;

1. Osama tak wujud, propaganda us je
2. Osama ialah agent us untuk menjahanamkan dunia arab.
3. Osama ialah penipu dan munafiq yang cuba mencemarkan imej islam

dan macam-macam lagi. Itu versi negatif. Versi positif pun ada. Terlalu banyak kisah ini sehinggakan aku sendiri taktahu mana satu benar mana satu palsu. Bila aku sendiri tak mampu nak bezakan so lebih baik aku buat tak peduli je. Buat peduli atas perkara yang aku sendiri keliru akan mengelirukan aku lagi apatah lagi untuk merentasi kebenaran perlukan kajian mendalam yang mana aku tak rasa yang aku mahu peruntukan masa untuk check kesahihan isu2 berkaitan osama neh. Lebih baik aku fikir macam mana nak memberamboskan najib dan umno dari pentadbiran negara lagi bagus.

Bagi aku najib tak sepatutnya buat sebarang kenyataan. Macam aku. Aku pun tak tahu nak buat kenyataan apa pasal osama tapi aku tahu sekarang amerika sedang seronok dan berparti hebat atas kematian [konon-nya] osama bin laden. Bila amerika happy aku patut pilih sebaliknya. Aku anti amerika dan melihatkan amerika happy atas kematian osama bin laden membuatkan aku fikir yang aku tak patut happy. So najib pun patut begitu. Apa yang patut najib cakap depan tv tadi ialah dunia lebih aman dan selamat tanpa amerika. Bukan osama bin laden. Sebab amerika pembunuh umat islam. Pembunuh no satu. 
hello eveyone. this is my diary . sorry for no longer update the blog , too much busy with her life in university . No ripping, spamming, bitching, copying or what so ever that forbidden in my blog. I ban you if I see you copying or stealing anything from here.If you claim this thing on your own.tell me nicely.I won't bite even though I have fangs :)
bold italic underlined strikeout


Entri lepas lepas

tips guna komputer dalam masa sama menjaga mata
. kesemangatan kenakkan kebalikkan . APAKAH ?
-betul ke ?-
.fakta menarik about LELAKI.wow ! - amat menarik -...
kesedihan
kebosanan yang melanda menyebabkan keterbitan post...
rahsia wanita yang perlu lelaki tahu .
kemarahan berbangkit kembali .
kerisauan ditambah dengan keinginan yg kuat untuk ...
thanks sayanggg