Rabia's Official Diary
percubaan gagal
20 December 2010

tadi try untuk check permohonan kolej . 

hmm . 
result dia tetap sama . 





masih di proses .
cuba untuk gatal tangan untuk klik permohonan daftar sbg NR . 


boleh plak .

maknanya , harapan untuk aku duduk kolej dah tamat di sini lah kan maksud dia ? 

kalau budak yang dah dapat hostel , and try register NR , mesti link dia tulis macam nieh . 




hmmm.. x pe lah . 
sabaar je laa . 
redha walaupun x dapat . 
hello eveyone. this is my diary . sorry for no longer update the blog , too much busy with her life in university . No ripping, spamming, bitching, copying or what so ever that forbidden in my blog. I ban you if I see you copying or stealing anything from here.If you claim this thing on your own.tell me nicely.I won't bite even though I have fangs :)
bold italic underlined strikeout


Entri lepas lepas

percubaan pertama yang menggalakkan .
mencuba untuk menjadi yang terbaik untuk diri nya ...
meluahkan tentang sesuatu yang amat membosankan .
berkata tentang sesuatu yang tidak selesa untuk be...
bercakap tentang jb sentral . apakah ?
outing again and again .
new style :)
alhamdulillah :)
ic ouh ic.
update :)