Rabia's Official Diary
aidil zafuan @zaquan adha ?
28 November 2009

haha...
tajuk takde kena mengena dengan topik yang bakal diusulkan nie . . .


actually , nak bercerita tentang sambutan HARI RAYA AIDIL ADHA baru-baru ini . . .

so far,, not bad lah . . .

tapi yang panas telinga nya bila balik kampung, ada je suara yang semacam nak cari gaduh pulak . . .

"exam dah habis belum? "
"SPM kan belum habis? asal tak tinggal rumah je td? "
"da tinggal brapa paper?"

paling menyampah seyh dengan soalan tuwh . . .


boleh tak kalau nak release tension , jangan tanya soalan cam gtu  . .

lagi pun , tinggal berapa paper je lagi . . .
JUST 3 paper only . . .
Physics , Biology n Chemistry . . .

and..........

salah ke kalau spend one day kat kampung?

tak salah rasanya . . . .

time on the way nak balik kampung , kereta pulak wat hal . . .
terpaksa lah tunggu beberapa jam bagi membaiki kesilapan tersebut . . .

bila mak aku dah fedup nak tunggu, dea pon mula merancang satu aktiviti yang biasa dilakukan oleh anak yang sulungnya ini . . .hahaha . ..


dah lama tak buat aktiviti annoying sperti ini . . .

haha . . SUMPAH !! gila rindu !!

heheh . . ..
























first capture




second capture,
mmang annoying coz x nmpak muka aku  . .
haha . .




adik aku pulak sambung kegiatan mak aku..




bila dah bosan menunggu , , ,





si gedik manja didalam kereta . .





















                                                          TAK SUKA??








































                                              kao boleh belahh dari page ini doe !

                                                      hahaha . . . .
hello eveyone. this is my diary . sorry for no longer update the blog , too much busy with her life in university . No ripping, spamming, bitching, copying or what so ever that forbidden in my blog. I ban you if I see you copying or stealing anything from here.If you claim this thing on your own.tell me nicely.I won't bite even though I have fangs :)
bold italic underlined strikeout


Entri lepas lepas

jaat punye yahudi
thanks for advice . .
cinta si rempit
bola??
impian tercapai !
new world!
penggredan baru SPM 2009
kepada promoter celcom UOX yang promote depan SMKT...
laksa sarawak
budak tak sedar diri, SPM lagi sebulan . .