Rabia's Official Diary
bola??
07 November 2009


its about Perlawanan Piala Malaysia yang berlangsung baru-baru ini . . .
silap ! semalam . . .
Negeri Sembilan muncul juara dengan 3-1   . .
Kelantan kalah . . yess !! haha . . .
aku mmang tak suka Kelantan dari dulu lagi . .
mak aku pulak, beriya-iya sokong Negeri Sembilan sebab dia anak jati nogori jang !
bapak aku pulak, beriya-iya nk tgk walaupun kitorang satu family tau yang dia tak minat dan kaki bangku . .
adik-adik aku pulak, sibuk nak tengok sehati berdansa . . .
so, aku ngan mak aku mengalah walaupun kitorang nak tengok bola pada awalnya . . .
yang aku geram bila tengok bola semalam, aku naik angin dengan penyokong Kelantan . .




buat malu negeri sendiri je ouhh !


penyokong Kelantan yang cam apa jek !



fanatik sangat sampai nak bakar-bakar stadium . .
adat pertandingan laa.ada yang kalah..ada yang menang..
yang aku heran, takde pengawal ke yang jaga keadaan?
takde polis ke ? cam tak kesah je,tempat duduk stadium kena bakar  . . haha . .
dengar crita dr hamba allah ni, dulu masa lawan dengan Johor kat Stadium Larkin  pon, penyokong Kelantan keluarkan kepak siam tok nyak penyokong Johor. . tol ke?
kalau betul lah, memang la kerajaan Kelantan patut mewajibkan Pendidikan Sivik kepada semua budak-budak . .hukum je kepada penyokong-penyokong yang fanatik sangat tuwh . .haha, ,
yelah . .
kalau tak dibiasakan dididik dari kecik, nanti bila besar dorang merusuh . .
kepada penyokong Kelantan yang baca blog ini, harap-harap sedar la yerk . . .
bukan nak mengutuk . . tapi malu lah dengan sikap yang mencemarkan maruah negeri tuh . . .
malu lah dengan pemangku sultan anda sendiri . .
haha . . .
manchester united yang kalah pon tak bakar stadium la weyh ! dorang pon ada kesedaran sivik dan tak macam korang (penyokong yang taksub kelantan) . . haha . .




lautan penyokong Negeri Sembilan





by the way. tahniah kelantan kerana ke final
tahniah negeri sembilan sebab menang
fair and lovely kan?
;-)



61 tahun kempunan, mana tak menyorak gila-gila kan?




thanks for read,darl ! 
kalau rasa nak saman, saman laa.. . .
ini luahan sekadar berbasa-basi . . .
hahaha . . .


hello eveyone. this is my diary . sorry for no longer update the blog , too much busy with her life in university . No ripping, spamming, bitching, copying or what so ever that forbidden in my blog. I ban you if I see you copying or stealing anything from here.If you claim this thing on your own.tell me nicely.I won't bite even though I have fangs :)
bold italic underlined strikeout


Entri lepas lepas

impian tercapai !
new world!
penggredan baru SPM 2009
kepada promoter celcom UOX yang promote depan SMKT...
laksa sarawak
budak tak sedar diri, SPM lagi sebulan . .
new page !!
outing !
hobi baru.dunia baru.resipi baru.
7 hours with him