Rabia's Official Diary
thanks for advice . .
19 November 2009

masa isu promoter UOX dah berlalu, terbaca dengan salah sorang hamba allah yang membaca blog sy ni . ..

"Assalamualaikum, Ya Ukhti...

Knape laa yg saudari duk layan kat die 2..
Die nk g umah pun, saudari dah benarkan..
Bahaye org mcm nie..
Maaf law nie menyibuk tepi kain saudari..
Tp ble bace step2 cite saudari tu,sy rasa terpanggil untuk memberi sedikit pandangan dan nasihat bg menghadapi hari mendatang... Situasi cam nie amat berbahaye...
Macam bleh jadik, lg2 zaman skarang nie..nk cr laki yg betol2 ikhalas mmg susah...
Kalau dah cam tu treat die, mmg yg bleh comfirm, laki cam 2 org yg di kuasai syaitan dlm diri..
Hanye nk kan keseronokan pempuan jer..bkn betol2 nk tolong..
Law dah naik kete die, tah pape yg die buat kt saudari, org tak tahu.. Allah sje yg taw.. Jadi, nasihat sy as a muslim, jgn cepat terpedaya dengan tipu daya syaitan yg bertopengkan manusia..jasad nye mmg manusia, tp roh nye di kuasai nafsu amarah yg kejam..
Semoga saudari dapat jadi diri, maruah diri, mahkota yg dimiliki, maruah agama Islam yg kite anuti..
Bukan senang untuk menjaga nikmat yg paling barharga iaitu nikmat IMAN & ISLAM...
Wallahu'aklam..."


kepada saudara Ahmad Khudhairi, terima kasih atas nasihat saudara tu . . saya akan ingat sentiasa . .
sesungguhnya anda adalah sahabat muslim yang sebenar .  .
susah untuk mencari lelaki seperti anda di Malaysia ini...
hahahaha .. .
sesungguhnya saia tidak merasa bahawa anda menjaga tepi kain orang...
adalah menjadi seorang muslim untuk menegur sesama islam...

hello eveyone. this is my diary . sorry for no longer update the blog , too much busy with her life in university . No ripping, spamming, bitching, copying or what so ever that forbidden in my blog. I ban you if I see you copying or stealing anything from here.If you claim this thing on your own.tell me nicely.I won't bite even though I have fangs :)
bold italic underlined strikeout


Entri lepas lepas

cinta si rempit
bola??
impian tercapai !
new world!
penggredan baru SPM 2009
kepada promoter celcom UOX yang promote depan SMKT...
laksa sarawak
budak tak sedar diri, SPM lagi sebulan . .
new page !!
outing !