Rabia's Official Diary
ketidakprihatinan dan kepentingan diri sendiri
12 May 2011

apa perasaan anda bila anda terpandang orang sebegini ? 

adakah anda akan membantu dia yang berada dalam kesakitan ? 


kalau youu all semua ingin tau , time ni , TIADA seorang pun membantu beliau

beliau sendiri menelefon ambulans .

padahal hakikaktnya waktu itu polis trafik ada . 


and i'm not think that this is happen in MALAYSIA

because aku yakin semua rakyat MALAYSIA prihatin KOT . 

takkan lah polis trafik ada kat situ , still boleh buat bodoh je ? 

memang tak bertimbang rasa lah kan . 

and aku berdoa agar satu hari nanti , aku ditakdirkan MATI , 

tetapi bukan dalam keadaan sebegini . 

mintak dijauhkan . NAUZUBILLAHHH !!



hello eveyone. this is my diary . sorry for no longer update the blog , too much busy with her life in university . No ripping, spamming, bitching, copying or what so ever that forbidden in my blog. I ban you if I see you copying or stealing anything from here.If you claim this thing on your own.tell me nicely.I won't bite even though I have fangs :)
bold italic underlined strikeout


Entri lepas lepas

kerinduan yang teramat
WARKAH UNTUK DIA
just for you . oke , its copied from sejuta stanza...
Osama Bin Laden dead ? or just simpy photoshopped?...
tips guna komputer dalam masa sama menjaga mata
. kesemangatan kenakkan kebalikkan . APAKAH ?
-betul ke ?-
.fakta menarik about LELAKI.wow ! - amat menarik -...
kesedihan
kebosanan yang melanda menyebabkan keterbitan post...